avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Un contract de scolarizare in invatamantul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Un contract de scolarizare in invatamantul primar ...

Buna ziua! Un contract de scolarizare in invatamantul primar poate fi considerat abuziv daca cere plata taxei pe 3 luni dupa transferul copilului la alta scoala avand in vedere ca se specifica in contract ca achitarea taxei de scolarizare presupune serviciu educational, materiale didactice si cursuri predate de cadre specializate, de care copilul meu nu a beneficiat. Este totusi stipulat ca
"Cererea scrisà de retragere/transfer a elevului in timpul anului scolar, se va depune cu minimum 3 luni anterior datei de la care se solicità retragerea, la secretariat si echivaleazà cu denuntarea unilateralà a contractului de scolarizare, toate drepturile si obligatile partilor incetând in termen de 3 luni de la depunerea solicitärii de retragere/transfer (cu exceptia mutärit copilului din scoalà datorità schimbari domiciliului in alt judet sau altà tarà, ori pe motiv de boalà care nu-i permite continuarea studiilor, caz in care drepturile si obligatiile pártilor inceteozà imediat ce elevul nu mai frecuenteazà Scoala)."
Mentionez ca la mutarea celuilalt copil cu acelasi contract nu s-a perceput nicio taxa.
De asemenea contractul prevede ca la neplata taxei timp de 3 luni contractul inceteaza.
Imi spuneti va rog daca sunt indreptatita sa refuz plata taxei pe cele 3 luni in cazul unui contract de scolarizare.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog o parere avizata cu privire la legalitatea ... office@euricomtrade.ro office@euricomtrade.ro Buna ziua, va rog o parere avizata cu privire la legalitatea de a introduce o Taxa lunara de resurse logistice educationale , pe factura aferenta contractului ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)