avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua! Vreau sa deschid firma in Constanța! ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua! Vreau sa deschid firma in Constanța! Comert cu amanuntul ...

Buna ziua! Vreau sa deschid firma in Constanța! Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Intrebarea mea este:dupa ce am finalizat infiintarea firmei(certificat de înregistrare, cod caen etc) trebuie sa ma duc sa fac si autorizatia de functionare+program de lucru, sa declar punctul de lucru, salubritarea, dsv si sanepid. Unde anume trevuie sa ma duc pentru toate aceste avize si cam la ce costuri(estimativ) ma mai ridic? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 21 Decembrie 2021
autorizatia de functionare+program de lucru ..... primarie

punct de lucru .... ANAF/ONRC

salubritate - firma care se ocupa in judet/localitatea respectiva

DSP - Direcția de Sănătate Publică Constanța
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Autorizari magazin burdusel liviu burdusel liviu Pentru un magazin mixt este neaparat nevoie de autorizare DSV si DSP? Daca eu sunt administratorul fimei si unic asociat , fata mea are voie sa vinda la ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)