avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarare bun la taxe si impozite DUPA 30 de zile.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarare bun la taxe si impozite DUPA 30 de zile.

Buna ziua, am dobandit un bun imobil (un teren) si s-au scurs mai mult de 30 de zile iar el inca nu a fost declarat la taxe si impozite. Urmeaza a fi declarat in urmatoarele zile. Care poate fi sanctiunea, si se executa cu strictete?
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2021
Alex Valea, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe. radubr radubr In anul 2011 am facut o promisiune de vanzare a unui teren extravilan, care urmeaza a se finaliza in anul 2012, respectiv la primarie se va schimba ... (vezi toată discuția)
Lnmatriculare masina adusa din germania postiga postiga Am achizitionat pe 22.10.2013 o masina din Germania, am facut RAR pe 12.11.2013 care e valabil 60 de zile, iar pe 20.11.2013 urmeaza sa-mi expire numerele ... (vezi toată discuția)
Nelamurire -vanzare teren- certificat fiscal-acte superstar123 superstar123 Buna ziua, va rog sa imi oferiti cateva raspunsuri la urmatoarea problema: Vreau sa vand un teren intravilan ce mi-a fost vandut anterior de catre tatal ... (vezi toată discuția)