avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plata asigurării de sănătate, venituri DDA
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plata asigurării de sănătate, venituri DDA

Salutare!
Lucrez de 3 ani la o firmă care activează în domeniul media și care mă plătește prin drepturi de autor. Până anul acesta, patronii au plătit, deși nu erau obligați, asigurarea mea de sănătate, însă din motive irelevante discuției, acum nu își mai pot permite decât să îmi vireze jumătate din suma pe care ar trebui să o plătesc pentru a mă asigura pe anul 2022, urmând ca eu să fac procedurile necesare asigurării mele.
Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez pentru a putea beneficia de asigurarea de sănătate pe anul următor? Sunt începător în domeniul fiscalității și orice ajutor este bine-venit.
Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2021
Radu-Stefan997, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pentru administrator srl raduiionescu raduiionescu Va salut, Sunt administrator si asociat unic la un SRL. Pana acum am putut onora contracte fara sa fiu obligat sa detin si titulatura de angajat al firmei ... (vezi toată discuția)
Malpraxis.asigurari de sanatate adriana rus adriana rus care lege te obliga sa platesti asigurare malpraxis pentru asistente medicale.daca lucrezi in domeniul bugetar,dar ai prestat ervicii si in privat ,patronul a ... (vezi toată discuția)
Cum platesc cas? De cateva luni lucrez de acasa pentru niste clienti americani (web design, programe informatice, suport tehnic). M-am hotarat sa plec de la firma la care sunt ... (vezi toată discuția)