avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o hotărâre de executare pt un credit deja ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o hotărâre de executare pt un credit deja achitat. ...

Am primit o hotărâre de executare pt un credit deja achitat. Am făcut contestatie imediat ce am primit plicul la angajator. Problema este ca nu mai am toate chitanțele de câmd am achitat. Unele dintre ele au tușul stres și sunt iligibile. Pot face plângere penală împotriva acestui executor ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Miulescu , utilizator 10:19, 29 Decembrie 2021
Verificați la firma unde datorați banii.
Fără chitanțe ar trebui sa va vadă un avocat actele.
Am depus deja in instanta copiile chitanțelor care le mai am. Banca care a preluat firma la care plăteam ratele este Banca Transilvania. Eu plăteam ratele la un roboțel la fosta BancPost. Cum sa ma adresez instantei ca să pot obține ca proba toate chitanțele? Și 2 la mâna, firma la care am avut cardul de cumpărături nu mi-a emos atunci și un cod pin pt card, ca urmare o parte din bani au rămas nefolositi pe acel card. Ar trebui sa depun o declarație scrisa la dosarul de contestatie care deja se judeca?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Firma a fost preluata de o bancă, unde am făcut solicitare a emiterii copiilor tuturor chitanțelor. Mi s-a spus xa durează 30 de zile lucratoare, cu toateca legea spune ca in 10 zile trebuie reconstituite acele chitanțe. Vorbim despre memoria Electronica a unui robotel. In cazul în care aceasta a fost distrusa, ce pot face ? Mulțumesc.

Andreea Miulescu a scris:

Am depus deja in instanta copiile chitanțelor care le mai am. Banca care a preluat firma la care plăteam ratele este Banca Transilvania. Eu plăteam ratele la un roboțel la fosta BancPost. Cum sa ma adresez instantei ca să pot obține ca proba toate chitanțele? Și 2 la mâna, firma la care am avut cardul de cumpărături nu mi-a emos atunci și un cod pin pt card, ca urmare o parte din bani au rămas nefolositi pe acel card. Ar trebui sa depun o declarație scrisa la dosarul de contestatie care deja se judeca?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un credit mostenit? ViolettaR ViolettaR Tatal meu a facut un imprumut la BRD si un card de cumparaturi (extindere pe cardul de salariu) la Bancpost. Acum 1 luna a decedat si atunci au inceput ... (vezi toată discuția)
Problema plata automat banca transilvania dorin151287 dorin151287 Buna seara, Detin actualmente 2 carduri Star BT - unul original Banca Transilvania, celalalt primit in urma fuziunii Bancpost cu BT ca urmare a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)