avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dividente!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dividente!

salut!As avea nevoie de un sfat daca stie cineva...va rogFost actionar nu si-a primit dividendele.Acum ar vrea sa dea in judecata SA-ul in vederea recuperarii acestora.Intrebarea mea este daca se pot recupera pe calea somatie de plata si cu ce se pot dovedii existenta si termenul de plata a acestora?Toate documentele se gasesc la registrul comertului?Daca nu mai e actionar are dreptul sa le consulte?

Alte discuții în legătură

Dividende! kikigulea kikigulea salut!As avea nevoie de un sfat daca stie cineva...va rogFost actionar nu si-a primit dividendele.Acum ar vrea sa dea in judecata SA-ul in vederea recuperarii ... (vezi toată discuția)
Dividende! kikigulea kikigulea salut!As avea nevoie de un sfat daca stie cineva...va rog Fost actionar nu si-a primit dividendele.Acum ar vrea sa dea in judecata SA-ul in vederea ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata crystyna2000 crystyna2000 care este procedura de urmat in vederea recuperarii debitelor de la clienti rau platnici? am trimis o somatie, dar nu am primit nici un raspuns. inainte de a ... (vezi toată discuția)