avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara,penalitățile la întreținere se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara,penalitățile la întreținere se prescriu?

Bună seara,penalitățile la întreținere se prescriu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 28 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul asociatiilor de proprietari,numai instanta de judexcata are competenta sa dispuna hotarare judecatoreasca prin care sa confirme interventia termenului de prescriptie
Nu am afirmat ca nu sunt datorii succesive
Din realitate,,asociatiile de proprietari daca consemneaza in listele lunare de intretinere debite,nu intelege sa opereze automat anularea acestora atunci cand intervine termenul general de prescriptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalități întreținere cico2cico cico2cico În urma cu aproximativ 10 ani am fost înregistrat cu penalități de 160 lei în condițiile în care suma restanta era de aproximativ 200 lei. ... (vezi toată discuția)
Penalitatile mai vechi de 10 ani se prescriu? Andrei Mihai15 Andrei Mihai15 Bună seara Dacă am penalități mai vechi de 10 ani pot fi obligat de asociația de proprietari sau de instanta la plata acestora? 2) dacă se ajunge în ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere. Oana Istina Oana Istina dragi colegi am si eu o intrebare. Cheltuielile la intretinre se prescriu? Daca nu in ce baza nu se prescri? Multumesc anticipat. Cu stima cons.jur. Istina ... (vezi toată discuția)