avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. La ce institutie a statului se poate afla ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. La ce institutie a statului se poate afla cine este ...

Buna ziua. La ce institutie a statului se poate afla cine este proprietarul unui apartament?
Cel mai recent răspuns: c-elian , utilizator 22:06, 2 Ianuarie 2022
La Primarie, la Direcția Taxe și impozite.
Însă pe fondul protecției datelor cu caracter personal, ma îndoiesc ca va pot furniza această informație.
Administratia publica locala si ocpi
La OCPI, doar dacă apartamentul este intabulat.
Se pot realiza demersuri inclusiv la nivelul politiei teritoriale care in baza cartii de imobil poate furniza date relevante
Posibilitatea obtinerii acestor date depinde de scop.

Alte discuții în legătură

Plata acoperisului.......ma puteti ajuta? claudiu dumitrascu claudiu dumitrascu cum se calculeaza plata acoperisului la bloc?este egala pt toti locatari?....pnetru ca s-a reparat,dar ploua. (vezi toată discuția)
De un an de zile mă încerc să conving asociația să repare o porțiune de pe acoperiș și nu reușesc, spun că oamenii nu vor să contribuie cu bani. cum se poate rezolva această situație? Florinacios Florinacios Locuiesc într-un bloc de garsoniere la etajul 3 si am fost inundat din cauza coloanei apei pluviale. S-au facut reparatii pe acoperis pe coloana mea (refacut ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)