avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ,As avea și eu o întrebare în domeniul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ,As avea și eu o întrebare în domeniul fondului ...

Bună seara ,As avea și eu o întrebare în domeniul fondului funciar ma poate ajuta cineva? Comisia locala de fond funciar a Primăriei Com.Valea Macrisului, jud. IALOMITA nu binevoiește sa i-mi reconstituie suprafață de teren 0,55ha teren extravilan ce a fost reținut ca supr. 6la sută canale din supr. 9.18ha. având cerere depusă cu nr
.711 /19 februarie.1998 (acum 23 ani) tinindu-ma la rând motivând că aplică prevederile legii nr 165/16 mai 2013 conf pct. (3) ca atribuirea terenurilor se face în ordinea stricta a depunerilor cererilor. Ce a ce este un mod abuziv ca eu am cerut reconstituirea suprafețelor care exista și au fost în CAP_uri.care sau desființat prin hotărârea adunării generale ale foștilor membrii cooperatori. PRECIZAȚI va rog ajutor aceasta lege are efect în cazul meu sau aceasta are efect de restituire numai a construcțiilor și terenurilor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist ??? în România. Mii de mulțumiri și baftă în tot ceea ce faceți.


28.12.2021.



Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar ... GIGI-PC GIGI-PC BUNA ziua, As avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar si va rog ajutor (fiind umilit de primar ca nu mai exista terenuri ,si ma va despagubi guvernul ... (vezi toată discuția)
Comisia judeteana - poate elibera un titlu de proprietate ? oanaportar oanaportar 1. - Este corect ca unei persoane juridice sa i se elibereze un Titlu de proprietate de catre Comisia Judeteana de Stabilire a Dreptului de Proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Constituire sau reconstituire dumitru2000 dumitru2000 Avem un teren arabil intravilan intr-o comuna pentru care fostul cooperator a primit titlu - fiind inscris in anexa 2A din Regulament. Evident, fostul ... (vezi toată discuția)