avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj Perioada Asimilata. Va rog sa-mi spuneti cum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj Perioada Asimilata. Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza punctajul anual perioada ...

Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza punctajul anual perioada asimilata ptr facultatea la zi 5 ani cu diploma intre anii 1977-1982
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:11, 4 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se calculeaza potrivit prevederilor art.165(1)lit.b) din legea 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta mihaidtru mihaidtru Buna ziua, Am mai pus intrebari pe acest forum acum un an si am fost foarte multumit si lamurit la data respectiva de raspunsurile clare, pe inteles si ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare cu sau fara perioada studiilor de licenta ContSters366136 ContSters366136 Dacă am 40 de ani vechime în muncă și vârsta standard de pensionare(65) are sens să mai includ și anii de studii de licență? Mie mi se pare că pensia ... (vezi toată discuția)
Punctajul lunar, anual si mediu anual badeadan badeadan cum se calculeaza punctajul lunr, anual si mediu anual pentru vechimea anterioara 01.04.2001? (vezi toată discuția)