avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca intr-o instituie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca intr-o instituie pubica ...

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca intr-o instituie pubica directorii au dreptul la plata orelor suplimentare si in ce temei legal. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nic131 , utilizator 09:08, 6 Ianuarie 2022
Nu se platesc orele suplimentare ...

OUG 130/2021
art. II
(1) Prin derogare de la prevederile art. 21 alin. (2)-(6) din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, în anul 2022, munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcții de execuție sau de conducere, precum și munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează în cadrul schimbului normal de lucru se vor compensa numai cu timp liber corespunzător acestora.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare in sectorul bugetar animarsrl animarsrl Potrivit art.21 din Legea- cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, (1) Munca suplimentară prestată peste programul ... (vezi toată discuția)
De ce orele suplimentare efectuate de militarii din mapn care ... Zixe Zixe De ce orele suplimentare efectuate de militarii din MApN care sunt detașați la cursuri de specializare/cariera, nu se recuperează si nici nu se plătesc? (vezi toată discuția)