avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita Asigurare .Buna dimineata, desi inchei polita ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita Asigurare .Buna dimineata, desi inchei polita PAD pentru locuinta ...

Asigurare
Buna dimineata, desi inchei polita PAD pentru locuinta de cand a aparut. n-am inteles daca este obligatorie si daca trebuie sa aiba continuitate ca data de incheiere. La Taxe si Impozite nu intreaba de ea si nici nu au impus-o, odata cu plata impozitelor, cum era inainte , Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florenta30 , utilizator 08:09, 20 Ianuarie 2022
În situația în care persoanele fizice sau juridice nu își asigură locuințele aflate în proprietate, nu beneficiază, în cazul producerii unuia dintre dezastrele naturale definite potrivit Legii 260/2008, de niciun fel de despăgubiri de la bugetul de stat sau de la bugetul local pentru prejudicii produse locuințelor. În plus, nerespectarea de către persoanele fizice sau juridice a obligației de asigurare a locuinței constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta Marina13 Marina13 As dori sa stiu daca e obligatorie asigurarea locuinței si daca da,niste sugestii ( nume asiguratori) m-ar ajuta mult.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Asigurarea locuinþei aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă trebuie să închei asigurare obligatorie de 20 euro ptr. locuinţă , dacă am făcut deja una facultativă cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta pop lucia pop lucia Va rog sa ma informati daca mai e nevoie sa inchei asigurarea obligatorie a locuintei avand in vedere ca la cumpararea apartamentului prin credit ipotecar am ... (vezi toată discuția)