avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere cu intarziere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere cu intarziere

Buna ziua,
Am o firma. Si din cauza pandemiei nu am avut activitate si nu am depus raportari contabile in anul 2020 (inclusiv bilantul pe 2019).
Nu am avut contabil pe anul trecut. Nu platesc TVA.
Spuneti-mi va rog ce trebuia depus si daca ati putea spunet-mi si cat sunt amenzile si/sau penalizarile.

Alte discuții în legătură

Declaratie inactivitate srl pe 2018/d100/bilant contabil sierra sierra Am infiintat un SRL in decembrie 2018, care nu a avut activitate. (Trebuie intai sa obtin mai multe autorizatii.) Trebuie sa depun bilant contabil pentru 2018? ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contabila, nu mai raspunde la tel, nu mai vrea sa dea actele, servicii incomplete Alexandru Laurentiu Alexandru Laurentiu Buna ziua, Am o situatie cu contabila si sper sa ma puteti sfatui cu ce as putea face sa rezolv situatia. Pt a avea un pic de context am sa va fac un mic ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere a bilantului dumis dumis Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de depunderea bilantului. Am observat ca bilantul de pe un an se poate depunde si anul urmator...insa care ... (vezi toată discuția)