Buna ziua! Apelati urgent la un avocat din orasul dvs, caruia sa-i detaliati problema si sa-i aratati actele. In mod cert o sa trebuiasca sa lamuriti situatia in instanta
Daca este o greseala si vecinul o recunoaste se poate modifica - cu o noua masuratoare - pe baza unei declaratii autentice din partea ambelor parti. Daca nu, in instanta.
Dar ma mira faptul ca cel care a facut masuratoarea nu a constata greseala!
Da cred ca in instanta se poate rezolva. Cel care a facut greseala este un fost chirias al unei case nationalizate al carui proprietar sunt eu si fratele meu care a decedat. In locul lui este fata lui mostenitoare de drept. Cadastrul a fost facut in 2002, iar fratele meu care traia la acea data nu mi-a spus, si nu a facut nimic.Acum cand vreau eu sa rezolv problema fata lui ma blocheaza peste tot. As vrea sa-mi spuneti daca pot sa deschid actiune in instanta doar eu singur. Va multumesc.
Cadastru
tecu63
In luna noiembrie 2010 am contactat o persoana autorizata pentru a efectua cadastrul unui imobil ce imi apartine dar care este nelocuit.S au facut masuratorile ... (vezi toată discuția)