avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot scapa de o tutela a unei persoane adulte cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot scapa de o tutela a unei persoane adulte cu dizabilitati ...

Cum pot scapa de o tutela a unei persoane adulte cu dizabilitati care este internata intr-un camin prin DGSAPC? Exista posibilitatea de a prelua tutela o sora care este plecata din tara? Care este procedura si ce acte trebuiesc depuse. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de ... Ale . Ale . Buna ziua! Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
Solutie legala AdrianaMorosan AdrianaMorosan Buna ziua, suntem 2 surori mama are dementa senila, noi impreuna cu ea avem o garsoniera: 10/16 mama si cate 3/16 eu si sora mea. Dorim sa o internam intr-un ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)