avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am vechime conditii speciale vechime efectiva 14 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am vechime conditii speciale vechime efectiva 14 ani si ...

Daca am vechime conditii speciale vechime efectiva 14 ani si 8 luni ca functionar public cu statut special, si 7 ani si 6 luni contabil civil ,varsta 55 ani împliniți ,pot cere pensie militara anticipata?!vazand ca cea de serviciu limita vârsta confirm tabela e 58 ani si 7 luni.?Am trecut in rezerva in 2011 la demisie.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
Katy66, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona radianachim radianachim am o vechime de 24ani,11luni si 7 zile,am lucrat 20 de ani in conditii speciale si mi-sa acordat 10 ani de grupa,deci cumulat am 34ani 11 luni si 7 zile ... (vezi toată discuția)
pensie de serviciu RadulescuAurel RadulescuAurel Am lucrat in armata 18 ani , cadru militar . Beneficiez de pensie de serviciu pentru cei minim 15 ani cum prevede legea ? Am trecut in rezerva la demisie. ... (vezi toată discuția)
Pensie militara Eugen63 Eugen63 Ma aflu in urmatoarea situatie:dupa absolvirea scolii militare am lucrat ca maistru militar,pana in 1997 cand am demisionat .La acea data aveam deja 20 de ani ... (vezi toată discuția)