avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Întrebarea contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Întrebarea contabila

Buna ziua, am o întrebare contabila la care eu nu-i gasesc inca raspuns. Am produse cumpărate din China/India/Tari africane ce nu imi pot oferi nici un fel de factura, cum pot sa le trec in contabilitate cand ei nu imi pot oferi nici o factura? Am intrebat, oamenii nu au asa ceva deci cum pot face legal, cumparand cu cardul firmei?

Alte discuții în legătură

Asumare obligatii comerciale internationale Livia25 Livia25 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, daca cunoasteti sau ati auzit de o situatie asemanatoare. Societatea la care sunt angajata are ... (vezi toată discuția)
Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)
Cumpar din china / livrez in sua / bunurile nu trec prin ro / comert online marinescul marinescul Buna seara, Va ofer acest exercitiu si poate reusiti sa ma ajutati: Sunt persoana juridica, cu sediul in Romania si doresc sa aflu daca este legala o ... (vezi toată discuția)