avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua As dori și eu să știu cât este bursa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua As dori și eu să știu cât este bursa medicala pentru ...

Buna ziua As dori și eu să știu cât este bursa medicala pentru copii cu handicap Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Va deranjez cu o întrebare. băiatul meu are miopie forte, dioptrii ... Alexandra1981 Alexandra1981 Va deranjez cu o întrebare. Băiatul meu are miopie forte, dioptrii -7,25 și -8. Poate beneficia de bursă medicala? Medicul oftalmolog îmi poate elibera ... (vezi toată discuția)
Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum se calculeaza venitul lunar net pe membru de familie ... CarmenG1 CarmenG1 Buna ziua. Cum se calculeaza venitul lunar net pe membru de familie pentru asistentul personal. Se ia in calcul salariul asistentului personal cu care este ... (vezi toată discuția)