avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va deranjez cu o întrebare. Băiatul meu are miopie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va deranjez cu o întrebare. Băiatul meu are miopie forte, dioptrii ...

Va deranjez cu o întrebare. Băiatul meu are miopie forte, dioptrii -7,25 și -8. Poate beneficia de bursă medicala? Medicul oftalmolog îmi poate elibera referat medical,dar pe cererea pentru bursa îmi cere certificat A 5,el nu are handicap
Cel mai recent răspuns: Alexandra1981 , utilizator 17:56, 15 Septembrie 2024
Buna ziua! Certificatul A5 este orice certificat medical eliberat de medic care e dactilografiat la secretariatul spitalului si semnat(pe jumatate de pagina A4).Solicitati referat medical pt bursa, nu pt handicap la medic, il dactilografiati la secretariat( posibil sa platiti o taxa pt ca este serviciu la cerere) , il duceti la scoala si acolo vi se spune daca va primi bursa.
Mulțumesc mult

Liaslav a scris:

Buna ziua! Certificatul A5 este orice certificat medical eliberat de medic care e dactilografiat la secretariatul spitalului si semnat(pe jumatate de pagina A4).Solicitati referat medical pt bursa, nu pt handicap la medic, il dactilografiati la secretariat( posibil sa platiti o taxa pt ca este serviciu la cerere) , il duceti la scoala si acolo vi se spune daca va primi bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, as vrea sa mi fac bursa medicala pentru dioptrii, am miopie ... alessia12 alessia12 Salut, as vrea sa mi fac bursa medicala pentru dioptrii, am miopie si astigmatism, vederea mai mult de -2 la ambii ochi. Am fost la oftalmolog si mi a zis ca ... (vezi toată discuția)
Legea 58 din 2010 Buta Daniela Buta Daniela Buna ziua Va rog sa analizatiproblema mea in legatura cu leg 58 din 2010. Am varsta de 52 de ani,am miopie forte din nastere,pot justifica prin doua ... (vezi toată discuția)
Burse elevi cu probleme oftalmologice CATALINA-MINA CATALINA-MINA Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu bursele pt elevii cu probleme oftalmologice. Care sunt conditiile pt a beneficia de bursa, in ce situatii, ce ... (vezi toată discuția)