avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire valabilitate documente prin legea 55/2020
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire valabilitate documente prin legea 55/2020

Salutare tuturor! Am fost oprit astazi de un echipaj de politie rutiera pt un control de rutina la care dupa verificarea tuturor actelor avute la bordul taxiului mi-au solicitat sa le prezint si avizul medical si psihologic, pe care nu le aveam la mine. Pt asta m-au invitat maine la serviciul rutier sa le prezint avizele. Problema e ca avizul medical e expirat din 20.11.2021 si eu nu stiam. Credeti ca legea 55/2020 care spune la art. 4 ca documentele isi pastreaza valabilitatea in perioada starii de alertă , cat si 90 zile dupa starea de alertă , este valabila si in cazul avizului medical, ca sa ma scape de amenda??? Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
hugobos, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza de flotant expirata! dumitruRO dumitruRO Buna seara! Am viza de flotant expirata din luna august 2021. In 15 martie 2022 am primit sanctiune contraventionala pentru ca nu mi-am actualizat datele ... (vezi toată discuția)
Expirare flotant -pe perioada starii de alerta, conform legii ... adina rus adina rus Expirare flotant -pe perioada starii de alerta, conform Legii 55/2020, valabilitatea documentelor eliberate de institutii si autoritati publice se prelungeste ... (vezi toată discuția)
Permis care urmeaza sa expire Mihay91 Mihay91 Din neatentia mea am vazut ca imi expira permisul pe 25 noiembrie problema mea e ca am incercat sa ma programez dar abia pe 16 decembrie sunt locuri libere la ... (vezi toată discuția)