avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis care urmeaza sa expire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis care urmeaza sa expire

Din neatentia mea am vazut ca imi expira permisul pe 25 noiembrie problema mea e ca am incercat sa ma programez dar abia pe 16 decembrie sunt locuri libere la drpciv.
Intrebarea mea daca mai e valabila sau se respecta acea lege legata de prelungirea actelor expirate cu 90 de zile in starea de alerta si daca as putea sa merg cu permisul expirat pana pe data de 16 decembrie. Multumesc si o zi buna.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:19, 7 Noiembrie 2021
Legea 55 din 2020 este in vigoare. Articolul 4 alin. 5 este cel care spune ca pe toata perioada starii de alerta si 90 de zile dupa, documentele emise de autoritatile publice sunt inca valabile. Puteti circula.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima ... Ionel R. Ionel R. Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima mi-a fost retinut permisul de conducere, acum circul cu dovada prelungita de procurorul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.pe data de 06.08 2020 imi expira permisul de conducere,am ... danflorin96 danflorin96 Buna ziua.pe data de 06.08 2020 imi expira permisul de conducere,am facut programare pe data de 28.06.2020 ,dar au avut locuri pe data de 16.09.2010. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
S-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in ... clejanu ion cristian clejanu ion cristian s-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in decembrie 2020? (vezi toată discuția)