avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima ...

Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima mi-a fost retinut permisul de conducere, acum circul cu dovada prelungita de procurorul de caz peste trei zile i-mi expira permisul de conducere, mai pot circula cu dovada
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:02, 13 Ianuarie 2021
Permisul nu expira, pe toata perioada starii de alerta si inca 90 de zile dupa terminare, acesta e valabil.
Art. 4 din legea 55/2020
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in ... clejanu ion cristian clejanu ion cristian s-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in decembrie 2020? (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)