avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numerele rosii expirate in starea de alerta isi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numerele rosii expirate in starea de alerta isi prelungesc valabilitatea? ...

Numerele rosii expirate in starea de alerta isi prelungesc valabilitatea?
Cel mai recent răspuns: dancirja , utilizator 06:33, 12 Septembrie 2020
nu
NU
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.

adriandimitriu a scris:

nu

(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
Atunci la ce se refera acest articol? Lege 55/2020

dancirja a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in ... clejanu ion cristian clejanu ion cristian s-a prelungit valabilitatea permisului de conducere expirat in decembrie 2020? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima ... Ionel R. Ionel R. Buna ziua. am si eu o intrebare, in urma unui accident cu victima mi-a fost retinut permisul de conducere, acum circul cu dovada prelungita de procurorul de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat handicap Abain93 Abain93 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pana cand este prelungita valabilitatea certificatelor de incadrare in grad de handicap? Legea nr. 55/2020, la art. 4 ... (vezi toată discuția)