avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! în cadrul webinar ului ”Evaluarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! în cadrul webinar ului ”Evaluarea salariaților. ...

Bună ziua! în cadrul webinar ului ”Evaluarea salariaților. Probleme juridice des întâlnite și riscuri pentru angajatori” din data de 05.10.2021 s-a vorbit despre o Decizie a Înalții Curții, care stabilește anumite detalii despre criteriile de evaluare. Mă poate ajuta cineva, vă rog, cu numărul acesteia?
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contabil angajat si contract de prestari servicii contabile cristina545 cristina545 O institutie publica care are un contabil anjajat poate avea si contract cu un contabil expert de prestari de servicii de contabilitate? Contractul de ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatilor Mgi123 Mgi123 Buna ziua. Sunt angajat intr-o fabrica. Recent angajatorul a marit salariile angajatilor, insa marirea salariala nu a fost egala. Angajatorul a tinut cont de ... (vezi toată discuția)
Evaluarea angajatilor ralbidevelopment ralbidevelopment Ce spune legea despre Evaluarea Angajatilor? Este obligatorie? Exista anumite reguli dupa care se face evaluarea abgajatilor? Exista anumite formulare ... (vezi toată discuția)