avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara mă numesc Elena am pensie de handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara mă numesc Elena am pensie de handicap grad mediu ...

Bună seara mă numesc Elena am pensie de handicap grad mediu și sunt angajată la 8 ore pe zi și de o luna nu mai lucrez și vor sa ma dea afară, doresc știu dacă au voie acest lucru. Vă mulțumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Bună seara mă numesc elena și am o pensie de handicap grad ... Caluelena Caluelena Bună seara mă numesc Elena și am o pensie de handicap grad mediu si sunt angajată la opt ore doresc să știu dacă ar trebui sa mi se retina cas (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate mihaela.ion mihaela.ion Buna ziua, Eu am dosar de pensie de invaliditate grad 3 din 2013, având voie sa lucrez maxim 4 ore pe zi. In 2020 am solicitat sistarea plății ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)