avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem nevoie de o consultatie (platita) referitor la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem nevoie de o consultatie (platita) referitor la o procura ...

Avem nevoie de o consultatie (platita) referitor la o procura de mandatare pentru un act de novatie (art. 1.609 alin. (2) Cod civil, la Contractul de întreținere viageră).
Daca aveti experienta extinsa cu asa ceva (incluzand cele mai noi legi), noi:
- avem carte funciara cu cotele de proprietate si o procura speciala facuta de notarul celeilalte parti prin care mandatam pe mama noastra sa ne reprezinte si sa semneze actele necesare.
- avem nevoie sa intelegem daca procura speciala e facuta corect si nu intram la probleme semnand-o. Sunt 2 pagini pe care le-am citit si recitit si am cautat toate articolele mentionate dar cineva cu experienta va stii imediat ce e acolo.
- am pus deja vreo 12 intrebari/comentarii pe marginea procurii in Google docs si am vrea raspuns la ele. Am dori sa intrebam pe cineva obiectiv, nu pe notarul care le-a facut in beneficiul celeilalte parti. Mentionez ca prin aceste acte noi renuntam la cota noastra in favoarea celeilate parti, revocandu-ne ca debitori pentru creditor.

Consultatia trebuie sa fie prin internet (email, google docs) dar putem discuta si la telefon daca trebuie (whatsapp, messenger).

Daca ne puteti ajuta (preferabil saptamana asta) va rog sa ma contactati. Va multumesc!

Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
Mihamc, utilizator

Alte discuții în legătură

Cât se întinde mandatul? pot obține acest document de la primărie? ... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cât se întinde mandatul? Pot obține acest document de la Primărie? Bună ziua! Tatăl meu este proprietarul unui teren. Deține acte, este cu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, se poate face iesirea din indiviziune cu prezenta uneia dintre parti si procura din partea celeilalte parti,aceasta din urma neputandu-se ... (vezi toată discuția)
Procura de reprezentare sammy44 sammy44 Fostul sot a semnat o hartie la notariat cu tatal sau pt. a-l reprezenta oriunde si acum fostul socru ma ameninta ca de-acum incolo cu el ma voi judeca in ... (vezi toată discuția)