avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună dimineața! S-a expirat contractul de la gaze ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună dimineața! S-a expirat contractul de la gaze și oferta ...

Bună dimineața! S-a expirat contractul de la gaze și oferta aleasă de către engie nu îmi convine prețul. Pot refuza oferta aleasă de către engie și să solicit o ofertă convenabilă? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Florica Mihăilă , utilizator 10:34, 11 Ianuarie 2022
Puteti refuza oferta si cere alta...
Nu va intelegeti... fie alegeti alt furnizor, fie o sa ajungeti la un furnizor de ultima instanta.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura engie la un an după vânzarea apartamentului. noul proprietar nu vrea să o plătească, eu cu pot rezolva situția? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Am vandut un apartament in Februarie 2016. La un an si jumatate dupa, am primit o factura de gaze pe numele meu pentru perioada Decembrie ... (vezi toată discuția)
Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)
Anul trecut mi-am cumparat o casa langa bucuresti unde m-am mutat ... roxy_music roxy_music Anul trecut mi-am cumparat o casa langa Bucuresti unde m-am mutat in decembrie, deoarece abia atunci am avut gaze si am putut pune in functiune centrala. Luna ... (vezi toată discuția)