avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contracr de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contracr de vanzare cumparare

am cumparat un apartament pe firma si sa notat un pact comisioriu de grad 4 ptr. un rest de plata .inainta de data scadentei am vandut apartamentul concubinei mele.acum vanzatorul ne-a dat in judecata.ce sanse are sa castige?cere rezilierea contractului pe motiv ca am fost atat vanzator de rea credinta cat si cumparator de rea credinta.ce sanse are sa castige?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:20, 12 Ianuarie 2010
100%
vi s-a raspuns de sanse!
ca efect al pactului comisoriu de grad IV instanta va constata ca acel contract este rezolvit de plin drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu grad iv crisssu crisssu Cine este proprietarul? O persoana fizica vinde unei societati un teren in 2006, primeste avansul iar restul de pret urmeaza sa il primesca in momentul in ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv inscris in cartea funciara anaburghelea anaburghelea Intrebarea mea este urmatoarea , daca se poate vinde un imobil si in ce conditii, daca in sarcina sa exista un privilegiu al vanzatorului ( este inscris in ... (vezi toată discuția)
Intrebare pact comisoriu de grad iv bbogdan bbogdan buna. am si eu o intrebare. intr'un contract de vanzare cumparare am o prevedere de genul: 9. RASPUNDEREA CONTRACTUALA 9.1. Daca vanzatorul nuu ... (vezi toată discuția)