avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog mai pe intelesul meu: am o pensie de 857 lei. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog mai pe intelesul meu: am o pensie de 857 lei. Am primit ...

Va rog mai pe intelesul meu: am o pensie de 857 lei. Am primit astazi pe card suma de 2200 lei. Ce reprezinta aceasta suma? Este inclusa si pensia "nesimtita" de 857 de lei si acel ajutor ? as dori o defalcare a sumei pentru a putea vedea ce reprezinta fiecare. Va multumesc, pentru timpul acordat, imi imaginez ca sunteti asaltati de mii de intrebari de acest gen.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:18, 12 Ianuarie 2022
Pensia dvs. o puteti calcula simplu : inmultiti punctajul de pe cuponul de pensie - il gasiti in stanga-jos - cu 1586 lei - valoarea punctului de pensie in acest an . Si aceasta va fi valoarea pensiei dvs. in 2022 ( dar nu mai putin de 1000 lei ) . Daca din calcul reiese o suma sub 1000 , veti primi 1000 lei ( pensia minima ) . Diferenta pana la 2200 lei reprezinta acel ajutor .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie n22, ... Chyvu1995 Chyvu1995 Tatal meu a ieșit la pensie pe caz de boala, cod pensie N22, numar total de puncte realizate este de 10.99030,punctaj mediu anual este de 0,44275din care ... (vezi toată discuția)
Am primit pe cuponul din dec /22 674 lei pe care scrie pensie ... arhirie vasile arhirie vasile am primit pe cuponul din dec /22 674 lei pe care scrie pensie 555 si 116 supliment in luna in luna februarie ptr ianuarie cit voi primi? nu se da dublata ... (vezi toată discuția)
2830 este pensia actuală, cât va fi după indexare cu 12.5 ... Rokvit Rokvit 2830 este pensia actuală, cât va fi după indexare cu 12.5 %in ianuarie 2023. Se adaugă și creșterea punctului de pensie?. Mulțumesc (vezi toată discuția)