avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot lucra la o primărie o norma si jumatate? Eu, de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot lucra la o primărie o norma si jumatate? Eu, de exemplu, ...

Pot lucra la o primărie o norma si jumatate? Eu, de exemplu, lucrez ca si casier la primarie; însă colega care de ocupa de compartimentul impozite si taxe nu mai poate lucra. Pot prelua eu cu jumatate de norma activitatea ei?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:10, 15 Februarie 2022
Sunteti functionar public sau personal contractual?
Sunt funcționar public
Ati fi in situatia unei cumulari de functii, ceea ce nu permite legea decat in situatii de exceptie.
in administratie nu se poate cumul de functii in schimb se poate sa fie incarcata fisa postului unui functionar si cu atributiile altui functionar. E o mare nebuloasa. Mai pe intelesul tuturor trebuie sa muncesti dar sa nu fii retribuit pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici Maria45 Maria45 va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi functionar public Ilie Stanica Ilie Stanica In general, functionarul public este persoana care exercita permanent sau temporar, cu orice titlu, indiferent cum a fost investita, o insarcinare de orice ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii lorymiha lorymiha buna ziua! lucrez in primarie de 5 ani in functia de referent de specialitate, treapta 2, studii medii in cadrul compartimentului contabilitate. conform ... (vezi toată discuția)