avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat un tractor agricol inregistrat la primaria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat un tractor agricol inregistrat la primaria din comuna ...

Am cumparat un tractor agricol inregistrat la primaria din comuna X, are numar. Mentionez ca nu am domiciliul in comuna respectiva ci numai o casa. Pot ramane cu acelasi numar la tractor ?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca am vandut numarul de inregistrare de la tractor? ContSters198721 ContSters198721 Am facut si eu ca altii si am vandut numarul de inregistrare de la tractor care este ieliberat de primaria din comuna,au fost mai multe razii ale politiei ... (vezi toată discuția)