avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,ma numesc Gabriela Dumitrache pe5 februarie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,ma numesc Gabriela Dumitrache pe5 februarie fac 60 ...

Bună ziua,ma numesc Gabriela Dumitrache pe5 februarie fac 60 de ani.Am lucrat cadru militar 13 ani și din 2017 sunt la pensie dar în sistemul de pensie civil am lucrat 6 ani în România,6 ani în Italia și 4 ani în UK as dori sa știu când pot ieși la pensia de stat și dacă mi se ia în calcul toată vechimea.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie ContSters295438 ContSters295438 Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema : Din septembrie 1978 pana in septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie 1980 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizari goodrige goodrige Poate ieşi la pensie anticipată fara penalizare, o persoana de sex feminin care are stagiu de cotizare de 38 ani şi 2 luni, varsta 58 ani (nascuta ... (vezi toată discuția)
Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)