avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Profesor cu schizofrenie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Profesor cu schizofrenie

Bună ziua, dacă am un diagnostic de schizofrenie pus acum mai mulți ani de zile dar actualmente, la un eventual examen psihiatric aș putea dovedi ca sunt și mă comport ca un om normal, pot să predau în învățământ? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina A-S , utilizator 18:33, 14 Ianuarie 2022
Nu mai postati aceeasi discutie pe mai multe sectiuni din forum.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Vă rog frumos să mă scuzați, mi se spusese de terțe persoane că nu mai pot preda având această afecțiune și eram un pic disperată. Am încadrat greșit întrebarea și mi-am dorit nespus de mult să obțin un răspuns de la dumneavoastră, dar mi-era teamă că nu îl veți vedea. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor cu diagnostic de schizofrenie Cristina A-S Cristina A-S Bună ziua, dacă am un diagnostic de schizofrenie pus acum mai mulți ani de zile, dar la un eventual examen psihologic aș putea dovedi că sunt și mă ... (vezi toată discuția)
Publicare număr de telefon ContSters432862 ContSters432862 Am facut un lucru urat si am nevoie de un raspuns. O fata s-a despartit de mine si am iubit-o mult de tot. Nu a vrut sa imi spuna motivul despartirii asa ... (vezi toată discuția)
Educatoare cu hep c ram007 ram007 Buna ziua. Va rog foarte mult ajuta.ți.mă cu un raspuns. Sunt in campul muncii din 2002 cu carte de munca. Decurand am intrat in somaj. Dar tot decurand am ... (vezi toată discuția)