avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Langa curtea soacrei mele exista un padoc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Langa curtea soacrei mele exista un padoc de caini. ...

Buna seara!

Langa curtea soacrei mele exista un padoc de caini. Angajatii de la padoc ne ademenesc animalele si le fura, apoi le pun pe site-uri de donatii astfel incat sa justifice fondurile europene pentru mancare. Ne-au furat pana acum 1 catel si 6 pisici. 3 pisici au fost furate saptamana trecuta, iar soacra mea nu a depus plangere la politie, ci a asteptat sa discute cu patroana. Unul dintre pisoi este microcipat si in momentul de fata e pus spre adoptie pe facebook-ul patroanei. Femeia a amenintat in fel si chip daca facem ceva impotriva ei. Risca inchisoare daca o prinde ca a furat un animal microcipat? Sau macar ii inchide padocul/ii pune interdictie in zona, ceva? Am poze cu toate animalutele furate de la noi, atat din gospodarie de la noi, facute de mine, cat si postate pe facebook-urile ei, plus integistrarile de pe camerele de supraveghere.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:38, 15 Ianuarie 2022
Numai autoritatile ,conditionat de concluziile verificarilor,pozitiile partilor implicate pot dispune masuri legale
Ddaca detineti dovezi indubitabile cu persoanele care au sustras animalele dv puteti promova plangere la politia teritoriala
POate ar fi bine sa scrieti pe facebook, pe acea pagina ca pisoiul e furat si ca ati depus plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtul animalelor domestice ch3xrry_ ch3xrry_ Buna ziua! Locuiesc la tara si am niste vecini care se ocupa cu furtul de animale, mai exact de pisici. Ademenesc pisicile noastre cu mancare dupa care le ... (vezi toată discuția)
Cum sa scapam de oamenii care fura animalul de companie pentru recompensa?( sau din alt motiv) Simonsez Simonsez am un nou catel si am intrat in careva zi pe un forum de iubitori de animale sa vad una-alta despre ce-mi trebuie pentru companion. in fine... era acolo un ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt in cazul unui caine luat de pe strada mihaela999 mihaela999 Buna ziua ! Eu, sotul si o prietena am fost acuzati de furtul unui caniche. In urma cu aproape o saptamana l-am luat de pe strada, l-am dus la veterinar si s-a ... (vezi toată discuția)