avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Doresc si va rog sa îmi spuneți dacă de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Doresc si va rog sa îmi spuneți dacă de luna viitoare ...

Bună ziua. Doresc si va rog sa îmi spuneți dacă de luna viitoare pensia mea va fi în continuare 1000 roni în contextul în care a fost de 843 roni s-a majorat cu 10% s-a ajuns la suma de 927 roni. Poștașul când mi-a dat cuponul m-a atenționat ca de luna viitoare din februarie voi primi doar 927 ron nu 1000 roni cum s-a anunțat de la guvern , ca pensiile minime vor fi de vor fi de 1000 roni. Care este adevărul ?
Cel mai recent răspuns: angelicaursu , utilizator 12:26, 17 Ianuarie 2022
Veti primi 1000 lei/luna incepand cu februarie 2022.Credeti ca postasul stie/spaneste legislatia pensiilor publice ?
Bună ziua d-nule Carp. Va mulțumesc pentru răspuns. Eu am înțeles de la început dar fără sa întreb, poștașul m-a făcut atenta sa vad suma scrisa la indexare și ca acea suma va fi în continuare. Încă o data va mulțumesc pentru amabilitatea și promptitudinea cu care a-ți răspuns întrebărilor mele de pana acum. Un an bun va doresc.

Carp Mircea a scris:

Veti primi 1000 lei/luna incepand cu februarie 2022.Credeti ca postasul stie/spaneste legislatia pensiilor publice ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc pensie din strainatate. Marioaraconac Marioaraconac Buna ziua, Primesc pensie din strainatate, Cu putin peste 4000 pe luna. Deoarece ordonanta privind plata Cass pt suma care depaseste 4000 roni a fost ... (vezi toată discuția)
Pe ce dată primesc banii-indemnizatia-ca fiu de detinut politic? CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)