avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ministerul Educatiei prin Ordinul 5870 din 22.12.2021 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ministerul Educatiei prin Ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile ...

Ministerul Educatiei prin Ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile de acordare a burselor, incepand cu sem 2 an scolar 2021-2022. Am o neclaritate privind acordarea bursei de ajutor social prin lit d.
La art. 14. pct.1 lit d) elevi din mediul rural, care sunt scolarizati intr-o alta localitate, intrucat nu au posibilitatea sa studieze intr-o unitate de invatamant din localitatea de domiciliu.
Intreb daca toti elevii din mediul rural ce nu au unitate de invatamant lieal si profesional in localitatea de domiciliu sunt eligibili pentru acest tip de bursa. Am inteles ca cei ce au bursa ”Bani de liceu” si ”Bursa profesionala” nu pot primi. Ordinul nu spune nimic ce alte conditii trebue indeplinite: venit/membru familei, situatia scolara ( promovabilitatge, absente, nota la purtare).

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Bursa transport copii Venetia Venetia Dupa ,,CRITERII GENERALE din 7 octombrie 2011 de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat,, la art 13. din aceast ordin la scoala ... (vezi toată discuția)
Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)