avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa transport copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa transport copii

Dupa ,,CRITERII GENERALE din 7 octombrie 2011 de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat,, la art 13. din aceast ordin la scoala mi s-a spus ca, copilul meu nu beneficiaza de bursa de transport pentru ca eu si sotul avem venituri si pamant in posesie.Mentionez ca locuim in alt sat si copilul face naveta (tranverseaza Dunarea cu barca in fiecare zi contra cost 2 ron pe zi).
Dar conform art 13. punct b) elevi din mediul rural, care sunt şcolarizaţi într-o altã localitate, întrucât nu au posibilitatea sã studieze într-o unitate de învãţãmânt din localitatea de domiciliu beneficiaza de bursa.;Eu acum pentru care bursa sa aduc documente de venit , pentru bursa sociala sau de transport?Eu am venit net de 520ron si sotul 680ron +0,5ha pamant si suntem 3 membri in familie.Nu cersesc de la nimeni dar vreau dreptul copilului meu.

Alte discuții în legătură

Ministerul educatiei prin ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile ... mihaiursachi mihaiursachi Ministerul Educatiei prin Ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile de acordare a burselor, incepand cu sem 2 an scolar 2021-2022. Am o neclaritate privind ... (vezi toată discuția)
Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)