avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O matusa de-a mea are 7,5 ha teren arabil In Ulmeni. A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O matusa de-a mea are 7,5 ha teren arabil In Ulmeni. A fost dar ...

O matusa de-a mea are 7,5 ha teren arabil In Ulmeni. A fost dar in exploatare la o Asociatie agricola din localitate. Abia acum am aflat ca din anul 2015 aceasta s-a transformat in societate comerciala s.a. Matusa mea are din dec 2021 contract de arendator. Mai poate depune acte la APIA sa primeasca carnet de rentier sau este prea tarziu? Am vazut ca ar fi trebuit sa depuna pana in 2009, numai ca Curtea constitutionala a abrogat acea OUG ce stabilea aceasta conditie.

Alte discuții în legătură

Plata rentei viagere agricole in anul 2012 Dutcusioan Dutcusioan Nu au fost facute platile pentru renta viuagera agricola aferenta anului2011 desi suntem in 28 noembrie 2012. Se mai fac plati ? Cand?De ce se intarzie ? Sau ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- renta viagera dorinacon dorinacon Buna seara. Va rog frumos sa imi explicati din continutul legii 247/2005 titlul \\" renta viagera\\"si a altor norme privind aceasta, cand beneficiez ( in ce ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Caut un Expert contabil care sa faca expertiza uni Raport de contabilitate pe anul trecut 2013 privind arenda unui teren agricol.Va multumesc! (vezi toată discuția)