avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am lasat o minora de 15 ani gravida ,eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am lasat o minora de 15 ani gravida ,eu împlinind 19 în ...

Daca am lasat o minora de 15 ani gravida ,eu împlinind 19 în momentul în care ea a ramas însarcinata.Reprezinta o fapta penala?
As dori sa stiu ce pot sa patesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:41, 17 Ianuarie 2022
Buna ziua, infractiunea de act sexual cu un minor potrivit art. 220 al 1 CP si se pedepseste cu si se pedepsesre cu inchisoare de al 1 la 3 ani. Faptele nu se sanctioneaza daca diferenta de varsta e mai mica de 3 ani.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora de 15 ani insarcinata amelia09 amelia09 ce se intimpla cu tinarul care a lasat minora de 15 ani insarcinata?nu a fost viol a fost de buna voie (vezi toată discuția)
Eleva minora însărcinată Elena2623 Elena2623 Buna ziua, se da următoarea situație, eleva în clasa a7a a rămas însărcinată cu un băiat de 18 ani. A decis să păstreze copilul , as dorii sa întreb ... (vezi toată discuția)
Intrebare varsta minorului si viata sexuala Petre tompas Petre tompas Buna ziua. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine ,daca o fata are 14 ani abia impliniti ,poate sa consimta un act sexual cu un baiat minor de 16 ani fara acesta ... (vezi toată discuția)