avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificatul medical A5 eliberat de spitalele private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificatul medical A5 eliberat de spitalele private

Bună ziua,

Certificatul medical A5 pe care îl eliberează unele clinici sau spitale private (Puls Medica, Med Life, Regina Maria etc.) echivalează la notariat cu certificatul medico legal eliberat de INML?

Vezi, de exemplu, [ link extern ] /.

Vreau să închei două acte de dispoziție la notariat (cumpărare casă și vânzare apartament).

Menționez faptul că sufăr de schizofrenie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 18 Ianuarie 2022
De la iml va da certificat ca aveti discernamant.
Si pe certificatul a5 scrie daca sunteti apt psihic
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere sub tutelă schizofrenic în vederea vinderii unui apartament vladstoica vladstoica Bună ziua, Dacă sufăr de schizofrenie cronică paranoidă, trebuie să fiu pus sub tutelă pentru a vinde o garsonieră pe care o dețin? Sau o pot vinde ... (vezi toată discuția)
Contract de întreținere cu două persoane în vârstă. sunt necesare certificate medico-legale de la inml? Pappyy Pappyy Bună dimineața! Am 2 bunici și vrem sa facem un contract de întreținere, dar cei 2 au 86,respectiv 80 de ani și unii notari spun ca mi-ar trebui aviz ... (vezi toată discuția)
Diagnostic de boala psihica pus gresit si expertiza medico-legala cu verdict discernamant diminuat, cum scap de efectele lor juridice Future Future Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)