avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pfa la pensionare anticipata. Conform legislației ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pfa la pensionare anticipata. Conform legislației actuale, o persoana care va ieși la pensie anticipat poate sa aibă un PFA?

Pfa la pensionare anticipata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 18 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform legislației actuale, o persoana care iese la pensie anticipat poate sa aibă un PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru iesire la pensie TENEA TENEA Buna seara, Ma numesc Tenea Florin si m-am nascut la data de 11.09.1958. Am absolvit Institutul de Marina "Mircea cel Batran" ( 1979 - ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii anticipate persoana de sex feminin, nascuta pe 12.11.1963, a lucrat fara ... JOHNVASILE JOHNVASILE Persoana de sex feminin, nascuta pe 12.11.1963, a lucrat fara intrerupere din 1.09.1987 pana in prezent, cand se poate pensiona anticipat? Care este ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare? ctudoras ctudoras Buna seara, va rog frumos, sunt nascut pe 10.06.1949.,deci implinesc 65 ani in 10.06.2014. Conform legislatiei actuale, din cate stiu, beneficiez de o reducere ... (vezi toată discuția)