avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se explica faptul caDirectia Taxe si Impzite din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se explica faptul caDirectia Taxe si Impzite din cadrul Primariei ...

Cum se explica faptul caDirectia Taxe si Impzite din cadrul Primariei Sibiu a cerut impozit auto ptr 2022 , ptr a fi Radiata o ,masina care a fost dezmembrata cu P Verbal de casare din 15.12.2021, iar la Prefectura si P
rimarie nu sa lucrat cu publicul decat din .4.01.2022 si pe data de 04.01.2022 am fost programata si nu s- tinut cont ca in ac an 2022 nu putea circula o masina casatadin 2021 si care a fost tinuta in curtea mea ani de zile necirculand
Hoti la drumul mare ,numai sa luati banii oamenilor stiti nu sa i ajutati ....RUSINE.

Alte discuții în legătură

Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate de la taxe si impozite un autoturism avariat pe care vreau sa il tin in curte? kubolens kubolens Buna seara! Tatal meu a avut un accident cu autoturismul proprietate personala, Nu este dauna totala, insa il costa prea mult sa il repare si a hotarat sa il ... (vezi toată discuția)