avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap din nastere ...

Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap din nastere primesc o indemnizatie din anul 2000 .am 45 de ani din aceasta indemnizatie supravietuiesc ..nu am putut sa ma angajez din pricina handicapului pe care il am .pot sa intru posesia pensiei de invalidate sau in cimpul munci cea minima pe economie.de 1000.lei.va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare melenteadrian melenteadrian buna ziua mam pensionat de curaind am gradul 2 handicap accentuat si din cauze medicale am renuntat la servici am pensie de invaliditate si mai am si 5 de ... (vezi toată discuția)
Salut eu sunt persoana cu handicap din nastere, am 45 de ani beneficiez ... Nicolae toader Nicolae toader Salut eu sint persana cu handicap din nastere am 45 de ani beneficiez de indemnizatie de handicap din anul 2000.nu am fost niciodata angajat la munca cum pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca imi fac pensie de handicap cu 4 ore cat este pensia?am ... netsky netsky Buna ziua.Daca imi fac pensie de handicap cu 4 ore cat este pensia?Am si 10 ani pe cartea de munca ca vechime.Se mai adauga ceva la pensie pentru acesti ani? (vezi toată discuția)