avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cerere instanta RDS&RCS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cerere instanta RDS&RCS

Buna ziua!

Recent am primit un plic de la judecatorie in legatura cu o suma pe care o datorez serviciilor RDS&RCS. Mentionez ca am stat o perioada in chirie la o anumita adresa, iar datorita situatiei a fost necesar sa ma mut din acea locatie si sa reziliez contractul. Am facut rezilierea contractului insa nu am predat echipamentul.

As dori sa stiu daca este neaparat necesar sa ma prezint in instanta, ori aceasta datorie o pot rezolva cu cei de la RDS, avand in vedere ca echipamentul datorat costa 250 de euro, iar acesta il am intact din momentul din care m-am mutat din acea chirie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:20, 20 Ianuarie 2022
daca inteleg bine, RDS va cere niste bani, nu echipamentul. daca vreti sa opriti actiunea RDS e cazul sa rezolvati toate litigiile inainte de prima sedinta, astfel incat reclamantul sa-si retraga plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)