avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de copil incude venitul total sau cel de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de copil incude venitul total sau cel de baza

indemnizatia de copil include si bonusurile?

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti ce zice legea privind obligatia de 1/4 privind indemnizatia de copil.
Vizeaza venitul de baza sau totalul realizat pe luna incluzand orice bonus.
Va rog sa-mi spuneti ce pretinde legea?
Si daca ati putea pune un link catre acel articol.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Emil_MTTT, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 20 Ianuarie 2022
Cuantumul indemnizației lunare este de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului.

Cuantumul minim al indemnizației lunare nu poate fi mai mic de 1250 lei, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depăși valoarea de 8.500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație luna tatalui Deeamiri Deeamiri Buna,cum se calculează indemnizația pt luna tatalui??? (vezi toată discuția)
Cat la % beneficiez la indemnizatie? Gabriela Dubei Gabriela Dubei Daca sunt angajata de aprope 2 ani cu 6 ore pe zi de cat la % beneficiez la indemnizatie? (vezi toată discuția)
Studenta însărcinată, ce indemnizatie de ccc ar trebui sa primesc? UNGUREANU Maria UNGUREANU Maria Bună ziua, am și eu următoarea situație. Sunt însărcinată, m.ar interesa cuantumul indemnizatiei pentru creștere copil, în condițiile în care am 8 ... (vezi toată discuția)