avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am nevoie de consiliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am nevoie de consiliul dumneavoastra.referitor pasaport ...

Buna ziua,am nevoie de consiliul dumneavoastra.referitor pasaport expirat,ptr.reinoirea acestuia am nevoie de mentiunile pe certificatul de nastere?premit: am fost casatorita din 1990-1992 cu sentita de divort definitiva 1993 si cu preluarea numelui prenumelui de nubila.cu aceste premesse trebuiesc aceste notificatii, mentiuni.si daca da ma puteti indruma in acest sens?eu pe data 5-02 vin in Romania ptr.pentru rezolvarea acestora.va multumesc .valeria
Cel mai recent răspuns: Victoryta.71 , utilizator 12:09, 23 Ianuarie 2022

Victoryta.71 a scris:

Buna ziua,am nevoie de consiliul dumneavoastra.referitor pasaport expirat,ptr.reinoirea acestuia am nevoie de mentiunile pe certificatul de nastere?premit: am fost casatorita din 1990-1992 cu sentita de divort definitiva 1993 si cu preluarea numelui prenumelui de nubila.cu aceste premesse trebuiesc aceste notificatii, mentiuni.si daca da ma puteti indruma in acest sens?eu pe data 5-02 vin in Romania ptr.pentru rezolvarea acestora.va multumesc .valeria

[/quot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua...as dori sa-mi schimb prenumele dar nu stiu cum sa incep...cum pot sa iau extrasul din monitorul oficial?si de unde anume?va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare prenume geo45 geo45 buna ziua...am si eu o intrebare...doresc sa-mi schimb prenumele dar nu stiu de unde sa iau extrasul din Monitorul Oficial sau cum sa fac exact?va multumesc (vezi toată discuția)