avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua....ce coduri de CAEN am nevoie pentru o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua....ce coduri de CAEN am nevoie pentru o fitofarmacie ...

Buna ziua....ce coduri de CAEN am nevoie pentru o fitofarmacie (pentru comercializarea de insecticide, fungicide, erbicide, ingrasaminte foliare, seminte, flori, pomi-arbusti, produse de gradinarit, produse de ingrijit livezi, produse de tratat, furaje, concentrate),,,multumesc

Alte discuții în legătură

Magazin de furaje istvandohi istvandohi Cum poate comercializa intrun magazin de furaje produse fitosanitare (erbicide, insecticide,fungicide), oua de consun si alte alimente? (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Fisa postului surdoiu surdoiu Buna ziua! Am nevoie de o fisa postului pentru codul 9214-muncitor necalificat in gradinarit si horticultura. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)