avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin de furaje
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin de furaje

Cum poate comercializa intrun magazin de furaje produse fitosanitare (erbicide, insecticide,fungicide), oua de consun si alte alimente?

Alte discuții în legătură

Buna ziua....ce coduri de caen am nevoie pentru o fitofarmacie ... Ema Dudas Ema Dudas Buna ziua....ce coduri de CAEN am nevoie pentru o fitofarmacie (pentru comercializarea de insecticide, fungicide, erbicide, ingrasaminte foliare, seminte, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie magazin online pesticide zazax zazax Buna ziua, Detin un magazin online ce comercializeaza pesticide (erbicide,fungicide, insecticide etc). As dori sa stiu ce autorizatie imi trebuie pentru a ... (vezi toată discuția)
Vanzare furaje în chioscuri somial somial Bună ziua. Am un magazin de furaje animale și o fitofarmacie (întreprindere individuala),ambele în aceeași locație . As vrea sa îmi cumpăr un chioșc ... (vezi toată discuția)