avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie magazin online pesticide
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie magazin online pesticide

Buna ziua,

Detin un magazin online ce comercializeaza pesticide (erbicide,fungicide, insecticide etc). As dori sa stiu ce autorizatie imi trebuie pentru a nu incasa vreo amenda.

Magazinul online nu detine stocuri si produsele se trimit prin curier (dropshipping) de la furnizori. In cazul acesta mai am nevoie de vreo autorizatie din moment ce eu nu detin stocuri ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua....ce coduri de caen am nevoie pentru o fitofarmacie ... Ema Dudas Ema Dudas Buna ziua....ce coduri de CAEN am nevoie pentru o fitofarmacie (pentru comercializarea de insecticide, fungicide, erbicide, ingrasaminte foliare, seminte, ... (vezi toată discuția)