avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare furaje în chioscuri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare furaje în chioscuri

Bună ziua. Am un magazin de furaje animale și o fitofarmacie (întreprindere individuala),ambele în aceeași locație . As vrea sa îmi cumpăr un chioșc și sa îl amplaseze într-un alt sat vecin și sa vând și acolo. Ceea ce vreau sa știu este dacă pot sa fac acest lucru. Am vorbit cu primarul din satul respectiv și mi.a zis ca el o sa îmi dea un fel de contract pe spațiul unde o sa pun chioșcul. De ce acte si autorizatii as avea nevoie ca sa pot sa vând furaje-concentrate dar si fungicide,ierbicide,pesticide într un chioșc? Când mi am deschis I. I am pus și codul 478. E ok?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:10, 28 Ianuarie 2016
La registrul comertului cu inregistrarea punctului de lucru pentru satul respectiv cred ca rezolvati usor. Dar inainte de asta mergeti la directia agricola sa vedeti daca trebuie cumva sa va autorizeze pentru comertul cu produse fitosanitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4778 Vonino1977 Vonino1977 Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe ... (vezi toată discuția)