Bună ziua. Am un magazin de furaje animale și o fitofarmacie (întreprindere individuala),ambele în aceeași locație . As vrea sa îmi cumpăr un chioșc și sa îl amplaseze într-un alt sat vecin și sa vând și acolo. Ceea ce vreau sa știu este dacă pot sa fac acest lucru. Am vorbit cu primarul din satul respectiv și mi.a zis ca el o sa îmi dea un fel de contract pe spațiul unde o sa pun chioșcul. De ce acte si autorizatii as avea nevoie ca sa pot sa vând furaje-concentrate dar si fungicide,ierbicide,pesticide într un chioșc? Când mi am deschis I. I am pus și codul 478. E ok?
La registrul comertului cu inregistrarea punctului de lucru pentru satul respectiv cred ca rezolvati usor. Dar inainte de asta mergeti la directia agricola sa vedeti daca trebuie cumva sa va autorizeze pentru comertul cu produse fitosanitare.
Cod caen 4778
Vonino1977
Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe ... (vezi toată discuția)